Andrian Candu, candidatul Pro Moldova la prezidențialele din noiembrie

Andrian Candu a fost desemnat în calitate de candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, în cadrul scrutinului prezidențial din 1 noiembrie anul curent. Decizia a fost luată de Consiliul Politic Național al partidului Pro Moldova și anunțată într-o conferință de presă, transmite IPN.

„Sunt onorat pentru astfel de provocare și pentru această misiune care presupune o mare responsabilitate. Noi, toți cei de la Pro Moldova, înțelegem cât de important este acest exercițiu pentru țară și pentru cetățenii Republicii Moldova. Noi vom face o campanie, în primul rând, corectă, dar, în același timp, o campanie de informare, în care vom informa cetățenii Republicii Moldova, ce înseamnă, de fapt, aceste alegeri prezidențiale”, a declarat președintele formațiunii Andrian Candu.

Candidatul Andrian Candu a fost vicepreședinte al Partidului Democrat din Moldova între 2012-2019, viceprim-ministru, ministru al economiei Republicii Moldova în anii 2014-2015, președintele Parlamentului Republicii Moldova în perioada 2015-2019. Iar, din 20 februarie anul curent, este membru al Grupului Parlamentar „Pro Moldova” și președinte al formațiunii.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.