Andrei Năstase s-a lansat în campanie în fața Președinției

Candidatul independent Andrei Năstase spune că funcția de președinte îi va oferi puterea de a mobiliza instituțiile statului să acționeze în interesul justiției. În cadrul lansării în campanie, eveniment pe care l-a organizat în fața Președinției, acesta a declarat va rămâne mereu dedicat tradiției și familiei, grijii pentru copii, care au ajuns să se nască mai mult prin străinătăți decât în țară, transmite IPN.

„Împreună cu specialiștii mei, am lucrat la un program realist. Vă spun că putem să scoatem Moldova din sărăcie cu un buget făcut pentru oameni, cu industrializare puternică a economiei, cu investiții autohtone și străine mari, iar ca urmare – asigurarea banilor pentru pensii, pentru salarii, pentru educație mai bună, pentru servicii medicale accesibile și de calitate”, a declarat Andrei Năstase.

Candidatul a menționat că scopul său în această campanie este să interacționeze cu cât mai mulți oameni, să-i asculte, să planifice împreună cu ei viitorul țării. „Pentru mine această campanie este despre prezent, despre ce putem face acum pentru țară, despre rezolvarea a atât de multe probleme create de cei aflați la putere acum și care azi ne promit raiul pe pământ începând cu 2030. Campania mea este despre oameni reali, despre grijile și problemele lor reale, despre soluțiile firești din prezent, care trebuie aplicate începând de acum, din 2024”, a mai spus Andrei Năstase.

Andrei Năstase, candidat independent, este cu numărul 7 în buletinul de vot. În 2020, a mai candidat pentru funcția de președinte, din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr. Atunci a obținut 3,26% din sufragii, aproape 44 de mii de voturi.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.