Andrei Năstase: Am votat pentru un președinte capabil, curajos și competent

Andrei Năstase, candidat independent la funcția de președinte, a declarat că a votat astăzi pentru o țară în care să existe ordine, dreptate și bunăstare, și a adăugat că a votat pentru un președinte capabil, curajos, competent, care să combată corupția, să combată sărăcia, să protejeze familiile, transmite IPN.

Candidatul a venit la secția de votare, împreună cu soția sa și cu fiica lor. „Am votat, întâi de toate, pentru un viitor mai bun pentru țara noastră, am votat pentru Moldova, pentru oamenii săi”, a notat Andrei Năstase.

Năstase mai spus că a votat pentru un președinte care „să curme prostiile, să oprească îndatorarea din partea celor care guvernează țara”. De asemenea, a mai votat pentru un președinte capabil să asigure liniște și pace, bună înțelegere între toți oamenii și cu toate țările lumii.

Pe parcursul zile de astăzi, agitația electorală este strict interzisă pe parcursul zilei de astăzi. Nu se permite desfășurarea sau reflectarea activităților cu tentă de agitație electorală și nici apariția candidaților în alegeri la emisiuni televizate sau radiofonice.

Secțiile de votare sunt deschise până la ora 21.00.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.