Alexandr Kalinin: Am votat pentru ca oamenii din țara mea să nu moară de foame

Președintele Partidului Regiunilor, Alexandr Kalinin, a votat astăzi pentru ca oamenii din Republica Moldova să nu moară de foame. Liderul Partidului Regiunilor a spus că așteaptă ca după alegerile parlamentare anticipate să triumfe dreptatea, iar la guvernare nu vor ajunge oameni corupți, dar vor veni oameni noi, cărora într-adevăr le pasă de patria lor, adică patrioții adevărați, care vor păstra statalitatea și vor lupta pentru fiecare cetățean al Republicii Moldova.

„Eu sper că țara noastră, în sfârșit, după 30 de independență, va face o alegere corectă. Poporul s-a săturat, pentru că vin cei de stânga, vin cei de dreapta, vin liberalii, vin democrații, dar nu se schimbă nimic. Se schimbă doar culoarea partidului, dar fețele sunt aceleași, care pe parcursul a multor, multor, multor ani fură statul nostru”, a opinat Alexandr Kalinin.

Potrivit liderului Partidului Regiunilor, în Republica Moldova sunt mulți oameni talentați și cu studii, care, din păcate, nu pot ajunge la guvernare, pentru că nu au bani, deși sunt integri. „Apare o întrebare: de unde unele partide politice au milioane și zeci de milioane de lei, pentru agitație electorală? Acest moment trebuie reglementat, toate partidele trebuie să fie în condiții egale. Dar dacă ești cinstit, nu ai bani. Sperăm că poporul va face alegerea corectă la acest scrutin”, a spus Alexandr Kalinin.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.