Alertă cu bombă la o secție de votare din Germania. Procesul de vot a fost întrerupt

Reprezentanții Poliției din orașul Frankfurt, Germania, au comunicat despre recepționarea unui apel telefonic cu privire la plasarea unei bombe la secția de votare nr. 1/349, Frankfurt, organizată pentru alegerile prezidențiale din Republica Moldova.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat serviciile specializate germane pentru a efectua verificări și discuții suplimentare, precizează Comisia Electorală Centrală.

Funcționarii din cadrul biroului electoral evaluează operativ situația și, în funcție de evoluția acesteia, vor lua decizii despre activitatea de mai departe a secției de votare, precizează Comisia Electorală Centrală într-un comunicat de presă, citat de IPN.


Actualizare /17:10/ Activitatea secției de votare a fost suspendată pentru o oră. Având în vedere art. 56 alin (1) din Codul electoral, pericolul la adresa alegătorilor, președintele BESV 1/349 Frankfurt pe Main a decis suspendarea votării până la 17.35, ora Moldovei. Poliția evacuează zona, intrarea pe teritoriu nu este admisă din motive de securitate.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.