Alaltăieri - bolnav, azi - sănătos tun

31.03.2011

Comunicat de presă

Alaltăieri - bolnav, azi - sănătos tun

Şedinţa Comitetului creditorilor SA „Termocom”, programată pentru 29 martie în incinta întreprinderii, nu a avut loc. Motivul invocat cu o oră până la desfăşurarea evenimentul rezidă în îmbolnăvirea administratorului, auzind, probabil, despre participarea instituţiilor mass-media la acea şedinţă.

Ceea ce este paradoxal, însă, e faptul că pentru ziua de astăzi, 31 martie, şedinţa creditorilor a fost fixată în incinta SA „CET-1”, dar fără a fi invitat şi SA „Termocom”, ca parte direct vizată în discuţiile din ordinea de zi. În plus, instituţia noastră urma să prezinte şi un raport la această şedinţă.

De ce SA „Termocom” nu a fost invitată? De ce soarta întreprinderii se discută în mare taină şi nu este anunţată cel puţin conducerea SA „Termocom”? Sunt întrebări la care nu avem un răspuns, la fel cum rămân neînţelese scopurile adevărate pentru care Comitetul creditorilor ţese jocuri în jurul SA „Termocom”.

Curios de ce creditorii au păstrat cu atâta secretomanie informaţia despre şedinţa de astăzi şi de ce au preferat să schimbe locul tradiţional de desfăşurare a Comitetului creditorilor, directorul SA „Termocom”, Mihail Cernei, s-a deplasat personal la sediul SA „CET-1”.

Aici, însă, chiar dacă automobilele creditorilor erau parcate la intrarea în sediul „CET-1”, paza a negat desfăşurarea şedinţei şi nu a permis accesul.

Vom reveni cu detalii.

Serviciul de presă,
SA „Termocom”

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.