Abonamente gratuite pentru participanții la Summitul Comunității Politice Europene

Primăria capitalei va oferi 2500 de abonamente gratuite în transportul public din Chișinău pentru participanții la Summitul Comunității Politice Europene, care va avea loc în luna iunie. Acestea vor fi valabile pentru toată durata summit-ului, transmite IPN.

„Noi putem acorda 2500 de abonamente la transportul public în perioada 28 mai - 3 iunie, care să se numească „Summit”. Vor veni jurnaliști, echipele tehnice, funcționari de cel mai înalt nivel. Toți cei care vor asista delegațiile președinților și șefilor de guverne. Va trebui să le transmitem și celor de la guvern intenția noastră nu mai târziu de 20 mai. Rog pe aceste abonamente să fie scrisă și adresa aplicației „Tranzy” ca rutele să poată fi verificate online”, a menționat Ion Ceban în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale.

Edilul capitalei s-a arătat convins că summitul de pe 1 iunie este o oportunitate pentru Chișinău „de a se prezenta ca un oraș modern și european, care își propune să devină un model de dezvoltare urbană în regiune”.

Cel de-al doilea summit al Comunității Politice Europene (CPE) va avea loc pe 1 iunie în Republica Moldova. La eveniment vor participa 50 de șefi de state și guverne, dar și oficiali ai Uniunii Europene.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.