A fost constituită Organizaţia de Fermieri a PPRM

Partidul Popular din Republica Moldova a organizat la 5 aprilie curent Conferinţa de constituire a Organizaţiie de Fermieri din cadrul formaţiunii.

Scopul acestui eveniment a fost unirea fermierilor din ţară. producătorilor mici şi oamenilor de la sate în jurul unor scopuri comune prin care se doreşte bunăstarea cetăţenilor.

Partidul Popular consideră că agricultura este motorul economiei Moldovei.  Prin  constituirea Organizaţiei de Fermeiri, PPRM îşi  reconfirmă  opţiunea pentru dezvoltarea acestui domeniu şi pentru  sprijinirea prin toate mijloacele a oamenilor  din mediul rural.

Partidul Popular din Republica Moldova este formaţiunea care nu doar promite, dar ajută ţăranii, prin acţiuni concreti, să prospere să-şi deschidă o afacere şi să aibă posibilitatea de a obţine un venit stabil pentru sine şi pentru familia sa.

Organizaţia Fermierilor  are structuri  în toate localităţile din Republica Moldova şi vine cu un nou model de abordare a tot ce înseamnă agricultură. Acesta nu se va limita doar la  critici, ci  va avea  formulate şi va implementa soluţii concrete pentru fiecare problemă  identificată.  Fermierii Moldovei pot conta pe suportul direct  şi imediat al Organizaţiei de Fermieri  a PPRM.  

Formaţiunea şi-a expus de nenumărate ori părerea faţă de dezvoltarea acestui domeniu şi faţă de oamenii care muncesc în acest sector şi consideră în continuare că agricultura trebuie să devină ramura primordială a ţării noastre şi să se întreprindă toate măsurile pentru redresarea ei.

Serviciul de presă al PPRM
5 aprilie 2014

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.