logo

Zinaida Greceanîi: Am votat pentru liniște și pace în țară


https://www.ipn.md/ro/zinaida-greceanii-am-votat-pentru-liniste-si-pace-in-8008_1077267.html

Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, spune că a votat pentru liniște și pace în țară, ceea și ce semnifică ploaia de astăzi, 1 noiembrie. „Am votat pentru un președinte care să se mândrească cu propriul popor, care să aibă grijă de propria țară și să știe să-i unească pe toți grămăjoară”, a declarat lidera Partidului Socialiștilor după exercitarea dreptului la vot, transmite IPN.

În opinia sa, un astfel de președinte ar putea asigura dezvoltarea țării. Lidera PSRM a mai spus că a votat pentru un președinte care, plecând peste hotare, niciodată nu va vorbi de rău despre propria țară și propriul popor.

Lidera PSRM spune că pe parcursul zilei se va afla alături de colegii săi de partid și vor monitoriza procesul electoral, astfel încât alegerile să fie corecte.

Secțiile de votare sunt deschise până la ora 21.00, iar în caz de necesitate, programul acestora poate fi prelungit cu două ore. Pentru validarea alegerilor este nevoie de prezența la urne a cel puțin o treime din numărul alegătorilor înscriși în liste.