logo

www.prieteni.md – o platformă pentru a creşte Moldova


https://www.ipn.md/ro/wwwprietenimd-o-platforma-pentru-a-creste-moldova-7967_1016177.html

Un grup de iniţiativă invită moldovenii cărora le pasă de viitorul ţării şi vor să pună umărul la creşterea Moldovei să se întâlnească pe platforma online de voluntariat: www.prieteni.md. Platforma a fost lansată astăzi, 28 octombrie, la un eveniment în faţa Arcului de Triumf, transmite IPN.

„Suntem un grup de moldoveni mândri de ţara noastră. Ne dorim ca Republica Moldova să aibă parte de cel mai bun viitor şi pentru aceasta ne-am decis să punem umărul”, a declarat unul dintre autorii platformei prieteni.md, Alexandru Cauia.

Platforma de voluntari este deschisă tuturor moldovenilor care vor să se implice. „Prieteni.md se adresează celor care îşi doresc să fie activi, oamenilor cu iniţiativă, de la Briceni până la Cahul, care sunt invitaţi să se înregistreze online, să vină să promoveze cele mai bune soluţii pentru Moldova, să pună umărul şi să formeze o mare comunitate. Acesta este şi mesajul promovat de către Partidul Democrat, pe care noi îl susţinem”, a explicat Alexandru Cauia.

Pe site-ul www.prieteni.md, toţi cei care se înscriu şi devin membri ai grupului de voluntari pot participa la „misiuni” online şi pot câştiga puncte îndeplinindu-le. Autorii platformei îi încurajează pe tinerii din Moldova şi pe toţi cei care vor să-şi facă auzită vocea în societate să intre pe această platformă, să aducă alături cât mai mulţi prieteni şi să facă cunoscut mesajul legat de locurile de muncă şi de ocrotirea familiilor.