logo

Vladimir Cebotari: Am votat pentru ceea ce așteaptă Chișinăul și chișinăuienii


https://www.ipn.md/ro/vladimir-cebotari-am-votat-pentru-ceea-ce-asteapta-chisinaul-8006_1068970.html

Candidatul Partidului Democrat, Vladimir Cebotari, susține că a votat pentru ceea ce așteaptă Chișinăul și pentru ceea ce așteaptă chișinăuienii. „Ordine, curățenie, transport public mai bun, drumuri reparate, grijă de oameni, locuri în grădinițe pentru copii, un miros mai frumos și, în primul rând, pentru o nouă față în Primărie”, a declarat concurentul electoral după ce și-a exercitat dreptul vot, transmite IPN.

Democratul a menționat că promisiunile din programele electorale nu trebuie să rămână simple promisiuni, așa cum s-a întâmplat în toți acești ani, pentru că politicienii au venit în funcția de primar sau consilier, au plecat din funcții, iar problemele au rămas. Vladimir Cebotari se așteaptă ca oamenii să facă o alegere rațională.

„Rațional înseamnă să faci o evaluare fără emoții în privința unor candidați sau a altora și să fie aleși candidații care cu adevărat pot să rezolve problemele orașului”, a notat candidatul.

La funcția de primar general al municipiului Chișinău candidează 18 persoane. Primar general al municipiului Chișinău este ales candidatul care a acumulat 50% + un vot. Dacă niciunul dintre candidați nu reușește să treacă acest prag, este organizat turul doi al alegerilor, cu primii doi candidați, unde se declară câștigător cel care a acumulat cele mai multe voturi.