logo

Vlad Filat urmăreşte în teritoriu calitatea proiectelor implementate


https://www.ipn.md/ro/vlad-filat-urmareste-in-teritoriu-calitatea-proiectelor-implementate-7965_1006050.html

De când este doar preşedinte al PLDM, Vlad Filat urmăreşte foarte atent cum sunt implementate proiectele lansate pe parcursul perioadei de când PLDM este la guvernare. Despre aceasta a vorbit Vlad Filat în cadrul emisiunii „În Oglindă” la postul de televiziune Euro TV. Liderul PLDM a spus că, în urma analizei efectuate, vor fi întreprinse acţiunile care se impun. Premierul a menționat că cea mai importantă sarcină a PLDM ţine de responsabilitatea pentru actul de guvernare la nivel central şi local, transmite IPN.

„Mă întâlnesc cu toţi colegii din partid în teritoriu, dar în mod special mă întâlnesc cu cetăţenii Republicii Moldova. Este important să avem această comunicare permanentă. Trebuie să recunosc că urmăresc foarte atent implementarea proiectelor. Sunt carenţe atât la nivel de calitate, cât şi la viteza implementării proiectelor care se referă la apă potabilă, drumuri, şcoli, spitale”, a spus Vlad Filat.

Aceasta a mai spus că ar dori ca toate partidele politice să comunice cu oamenii în fiecare zi şi să nu aştepte să vină campania electorală. „Acest lucru este necesar sistemului politic din Republica Moldova, dar şi mai important este pentru cetăţenii Republicii Moldova”, a declarat liderul PLDM.

Vlad Filat a mai spus că funcţia de preşedintele al PLDM presupune foarte multă energie consumată şi timp. Totodată, preşedintele PLDM a spus că se simte foarte bine în această funcţie, pentru că are posibilitatea să comunice cu toţi colegii din teritoriu, cu care nu a avut timp să comunice, pe perioada aflării în funcţia de prim-ministru.

Vlad Filat a fost demis din funcţia de prim-ministru după ce Parlamentul a oferit vot de neîncredere Guvernului, în martie curent.