logo

Vlad Filat: E nevoie de o mobilizare exemplară a cetăţenilor pentru a ne decide viitorul


https://www.ipn.md/ro/vlad-filat-e-nevoie-de-o-mobilizare-exemplara-a-cetatenilor-pentru-a-ne-decide-v-7978_1016917.html

Preşedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, spune că alegerile de astăzi sunt decisive pentru Republica Moldova. „Importanţa alegerilor de astăzi este greu de estimat. Decidem ce se va întâmpla cu ţara noastră. Avem atât de multe presiuni şi atât de mulţi răuvoitori pentru ţara noastră, încât necesită o maximă implicare, o mobilizare exemplară a tuturor cetăţenilor de bună credinţă din ţara noastră ca prin vot să ne decidem viitorul nostru, viitorul copiilor”, a declarat Vlad Filat imediat după ce şi-a exercitat dreptul la vot.

Liderul liberal-democrat şi-a exprimat speranţa că cetăţenii, de o manieră responsabilă, vor decide ca Republica Moldova să-şi construiască un viitor european, „în care să trăim liber, să guvernăm democratic şi să trăim în prosperitate”.

La secţia de votare Vlad Filat a fost însoţit de soţia sa, jurnalista Angela Gonţa, care a spus că a votat pentru o viaţă mai bună pentru fiecare şi pentru şansa fiecărui copil la un viitor european.