logo

Vlad Filat a avut o întrevedere cu activul raionului Străşeni


https://www.ipn.md/ro/vlad-filat-a-avut-o-intrevedere-cu-activul-raionului-straseni-7965_1004311.html

Prim-ministrul în exerciţiu, Vlad Filat, a avut o întrevedere cu membrii Consiliului raional Străşeni, primarii localităţilor din raion, conducerea direcţiilor, instituţiilor publice. Vlad Filat a subliniat că Guvernul va sprijini iniţiativele care vizează dezvoltarea infrastructurii raionului, o măsură în acest sens fiind atragerea proiectelor investiţionale, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Guvernului.

„Am vizitat mai mulţi agenţi economici, am văzut oameni cu iniţiativă, oameni care cunosc ce au de făcut şi mă bucur că au fost implementate un şir de proiecte care au drept scop crearea noilor locuri de muncă, dar şi care vizează îmbunătăţirea infrastructurii din localităţile raionului”, a spus Vlad Filat. De asemenea, prim-ministrul în exerciţiu a menţionat importanţa menţinerii unei comunicări eficiente dintre autorităţile locale şi cele centrale.

În cadrul vizitei de la Străşeni, vineri, 29 martie, Vlad Filat a vizitat şi întreprinderea de producere „Panifcoop”, care produce pâine şi produse de panificaţie. Directorul întreprinderii, Vasile Grosu, a spus că întreprinderea produce zilnic 5-6 tone de pâine şi produse de panificaţie, precum şi 500-600 kg produse de cofetărie. În context, Vlad Filat a menţionat necesitatea lansării procesului de înregistrare a denumirilor şi astfel acestea să se bucure de mai multă promovare.