logo

Vitalie Voznoi: Puterea trebuie schimbată


https://www.ipn.md/ro/vitalie-voznoi-se-lanseaza-in-campanie-puterea-trebuie-schimbata-8006_1068580.html

Municipiul Chișinău are nevoie de altceva. Primăria municipiului Chișinău are nevoie de ceva nou. Puterea trebuie schimbată. De această părere este Vitalie Voznoi, candidatul Partidului Politic Partidul Stânga Europeană la funcția de primar general al municipiului Chișinău, care și-a prezentat programul electoral şi echipa pentru alegerile locale din 20 octombrie, transmite IPN.

Prezentând principalele puncte ale programului electoral, candidatul a declarat că își propune să transforme Chișinăul într-un oraș social, cultural, modern și verde. Totodată, promite confort pentru chișinăuieni, transport public de calitate, parcări, străzi curate și reparate. De asemenea, promite amenajări în parcuri, spații publice pentru plimbări și o bună funcționare a stației de epurare a apelor uzate. „Pentru noi fiecare punct este important, pentru că fiecare în parte a fost trăit de noi și acum vrem să le realizăm”, a spus Vitalie Voznoi.

Vicepreședintele Partidului Stânga Europeană, Alexandr Roşco, a declarat că sloganul formațiunii în campanie este: „Puterea trebuie schimbată”. În opinia sa, toți cei care au fost până acum în administrația municipală au avut posibilitatea  de a schimba situația spre bine, însă nu au făcut-o și trebuie să plece. „Nu este niciun sens să votați pentru cei care deja au fost pe parcursul anilor în CMC, în Primărie”, a spus Alexandr Roşco.

Vitalie Voznoi este cu numărul șapte în buletinul de vot. Partidul Politic Partidul Stânga Europeană propune pentru Consiliul municipal o listă de 31 de candidați la funcția de consilieri.