logo

Violeta Ivanov îndeamnă partidele care nu au înaintat candidați în alegeri să o susțină


https://www.ipn.md/ro/violeta-ivanov-indeamna-partidele-care-nu-au-inaintat-candidati-8008_1076809.html

Candidata Partidului Politic „Șor” la prezidențialele din 1 noiembrie, Violeta Ivanov, îndeamnă partidele care nu au înaintat candidați în alegeri să o susțină. Apelul este adresat partidelor ale căror viziuni de dezvoltare a țării coincid cu viziunile din programul său electoral, transmite IPN.

Violeta Ivanov a spus astăzi, într-o conferință de presă, că a vizitat toate raionale din nordul țării și a vorbit cu oamenii, care îi susțin programul: „Moldova 20-24”. În cadrul acestor vizite, a discutat și cu simpatizanți ai altor partide politice, „care au văzut rezultatele concrete ale muncii pe care o depune echipa Partidului Politic Șor”, a subliniat candidata.

„Oamenii s-au săturat de geopolitică, de politicieni care divizează societatea în „ai noștri” și „ai voștri”, pe criterii etnice, pe criterii lingvistice etc. Cetățenii vor salarii și pensii decente, drumuri și iluminat stradal, acces la apă potabilă, grădinițe și școli moderne, protecție socială garantată de stat, nu mimată, dar și rezolvarea problemelor concrete cu care se confruntă zilnic”, a mai spus candidata Partidului Politic „Șor” la prezidențiale.

Violeta Ivanov este convinsă că, indiferent ce partid simpatizează, oamenii ar vrea ca orașele și satele să fie iluminate, să conectate la gaz, la apă potabilă și canalizare. „Eu nu cred că cineva din țara noastră nu vrea ca Moldova să aibă o agricultură competitivă, cu o rețea modernă de irigare, să funcționeze zeci de întreprinderi de procesare a fructelor și legumelor. Iată de ce eu vă invit să susțineți candidatul care împărtășește aceleași viziuni cu dumneavoastră”, a adăugat candidata.

Violeta Ivanov spune că nu vine să facă politică și nu le va cere cetățenilor să aleagă între Est și Vest. Afirmă că nu este interesată de jocurile politice și că are un program electoral pe care intenționează să-l aplice în practică și care este „în favoarea fiecărui cetățean”.