logo

Violeta Cojocaru preia conducerea întreprinderii „Poșta Moldovei”


https://www.ipn.md/ro/violeta-cojocaru-preia-conducerea-intreprinderii-posta-moldovei-7966_1098086.html

Violeta Cojocaru preia conducerea Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”. Decizia vine în contextul numirii ex-directorului interimar al instituției, Roman Cojuhari, în funcția de director general al Agenției Proprietății Publice, transmite IPN.

Violeta Cojocaru, a comunicat că, acum doi ani, când a preluat funcția de viceadministratoare, a intrat într-un proces de transformare a Poștei Moldovei. Este mândră de realizările întreprinderii din această perioadă care cuprind modernizarea proceselor interne, optimizarea operațiunilor. La fel, au fost puse bazele pentru un parteneriat durabil cu operatorii poștali europeni. Violeta Cojocaru spune că acceptă cu responsabilitate și onoare noua funcție și este ferm convinsă că Poșta Moldovei va fi la fel de bună ca partenerii europeni.

Este esențial ca angajații să fie recompensați corect pentru contribuția lor. Va fi încurajată o cultură în care munca asiduă, inovarea și contribuția personală sunt apreciate și recompensate. Bunăstarea și dezvoltarea personală a angajaților va fi mereu o prioritate, a subliniat Violeta Cojocaru, care are o experiență managerială de peste 15 ani.