logo

Veris s-a calificat în optimele de finală ale Cupei Moldovei


https://www.ipn.md/ro/veris-s-a-calificat-in-optimele-de-finala-ale-cupei-moldovei-7979_1008770.html

Finalista ediţiei trecute a Cupei Moldovei, Veris Chişinău, a început cu dreptul noua ediţie a turneului. Formaţia patronată de Vladimir Niculaiţă s-a calificat în optimi, după 4-0 cu FC Comrat. Fostul atacant al echipei naţionale, Serghei Alexeev, a marcat primele sale goluri pentru Veris, reuşind o dublă, anunţă IPN.

Viorel Frunză şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, iar Ciorbadji, de la  FC Comrat, şi-a pus umărul la victoria echipei Veris după un autogol.

Veris a fost condusă de pe margine de Eugen Molovata, dar de mâine, 31 octombrie, echipa va avea un nou antrenor, care va fi anunţat în cadrul unei conferinţe de presă. „Şi pentru noi va fi o surpriză cine va fi antrenor”, a declarat căpitanul echipei, Viorel Frunză.

O altă reprezentantă a Diviziei Naţionale, Speranţa Crihana Veche, a fost eliminată din Cupă. Echipa din Cahul a fost învinsă de Saxan, cu 2-3, după prelungiri. În celelalte meciuri din cadrul şaisprezecimilor de finală s-au înregistrat rezultatele: Grănicerul - Dinamo-Auto 0-4, Găgăuzia - Real-Succes 1-2 şi Olimpia - Intersport-Aroma 4-1.