logo

Vasile Tarlev dă asigurări că are capacitatea să aducă investiții de 10 miliarde de dolari


https://www.ipn.md/ro/vasile-tarlev-da-asigurari-ca-are-capacitatea-sa-aduca-8013_1108166.html

Candidatul la prezidențiale Vasile Tarlev, liderul Partidului pentru Viitorul Moldovei, a anunțat că are capacitatea să aducă în țară investiții de până la 10 miliarde de dolari, în diverse domenii, datorită relațiilor sale internaționale și accesului la fonduri de investiții, notează IPN.

„Sunt pregătit să gestionez aceste resurse eficient, asigurând astfel dezvoltarea economică a Moldovei. Ne angajăm să dezvoltăm țara astfel încât fiecare moldovean să aibă oportunități reale de prosperitate”, a declarat Vasile Tarlev în cadrul unei întâlniri cu locuitori ai raionului Căușeni.

Candidatul a subliniat importanța obiectivelor agendei sale electorale, precum dezvoltarea sistemului economic și măsurile prioritare pentru asigurarea bunăstării cetățenilor, se arată în comunicatul Partidului pentru Viitorul Moldovei.

Vasile Tarlev, al patrulea în buletinul de vot, a făcut și un apel referitor la mobilizarea cetățenilor, pentru o participare activă la vot în ziua de 20 octombrie.

Comisia Electorală Centrală atenționează că astăzi, 18 octombrie 2024, este ultima zi de agitație electorală în cadrul referendumului republican constituțional și alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova.