logo

Vasile Bolea promite un plan clar de dezvoltare urbană pentru Chișinău


https://www.ipn.md/ro/vasile-bolea-promite-un-plan-clar-de-dezvoltare-urbana-8012_1100076.html

Deputatul Vasile Bolea, care vrea să devină primar al municipiului Chișinău, promite că, dacă va ajunge în această funcție, va lansa un program amplu de construcții și reparații a infrastructurii municipiului, transmite IPN.

Într-un briefing de presă susținut pe fundalul unui șantier, candidatul Partidului „Renaștere”  a declarat că este necesar un plan clar de dezvoltare urbană pentru Chișinău. „Fără un astfel de plan, noi nu putem avea o viziune clară asupra direcțiilor în care trebuie să ne îndreptăm, asupra direcțiilor de dezvoltare a municipiului Chișinău și nici nu putem să prioritizăm proiectele care sunt foarte importante pentru municipalitatea noastră”, afirmă candidatul.

El spune că, în cadrul programului său electoral a propus o serie de măsuri care vizează revitalizarea sectorului construcțiilor și amenajării infrastructurii. „În primul rând vom lansa un program amplu de construcții și reparații a infrastructurii municipiului. Aceasta nu că doar va crea locuri de muncă pentru locuitorii noștri, dar va contribui și la îmbunătățirea calității vieții fiecărui lucitor al municipiului Chișinău. O infrastructură modernă, eficientă va face ca orașul nostru să fie mai accesibil, mai sigur și mai prietenos”, a mai spus Vasile Bolea.

Conform tragerilor la sorți, candidatul Partidului politic „Renaștere” urmează să fie cu numărul 14 în buletinul de vot.