logo

Valeriu Muravschi: Noi nu avem bărbaţi serioşi în politică


https://www.ipn.md/ro/valeriu-muravschi-noi-nu-avem-barbati-seriosi-in-politica-7978_1027715.html

Republica Moldova duce lipsă de politicieni serioşi. De această părere este cel de al doilea premier al Republicii Moldova, Valeriu Muravschi, care a făcut declaraţii în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune „TVR  Moldo9va”,  transmite IPN.

„Nu avem bărbaţi serioşi în politică. Nu au integritate. Majoritatea din politicienii noştri când ajung la putere îşi închipuie că sunt atotputernici”, a declarat fostul premier.

Valeriu Muravschi a comunicat că i-a contactat pe mai mulţi premieri din diferite perioade pentru a le împărtăşi din experienţa sa, însă oferta i-a fost respinsă. „Ştiu că am făcut greşeli şi am vrut ca ei să nu le repete. Nu am vrut nimic în schimb, n-am avut niciun interes, poate că doar unul „mercantil” -  viitorul ţării pentru copiii şi nepoţii mei. Însă nu au dorit să discute. Nici Filat, nici Leancă, nimeni”, a spus fostul şef de guvern.

Ex-premierul crede că ţara poate fi salvată doar de cetăţenii ei. „Totul depinde de noi, cetăţenii. Trebuie să fim uniţi şi să luăm decizia corectă. Atunci când votăm, să votăm nu cu inima, dar cu capul”, a declarat Muravschi.