logo

Unele școli din capitală vor recupera ore în zilele de sâmbătă


https://www.ipn.md/ro/unele-scoli-din-capitala-vor-recupera-ore-in-zilele-7967_1085611.html

Unele școli din capitală vor recupera în zilele de sâmbătă orele din vacanța de toamnă prelungită. Despre aceasta a anunțat, la ședința operativă de la Primărie, șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi, transmite IPN.

Andrei Pavaloi a menționat că 147 de instituții, din totalul de 150, reușesc recuperarea orelor la disciplinele școlare pentru zilele suplimentare de vacanță până la finele semestrului întâi. Dintre acestea, 43 de școli vor recupera orele sâmbăta.

Responsabili de organizarea activităților de recuperare a orelor sunt managerii școlari, care urmează să aprobe orare speciale, coordonate cu DGETS și consultate cu cadrele didactice, părinții și elevii.

Cât privește livrarea agentului termic în instituțiile de învățământ, Andrei Pavaloi a informat că toate grădinițele sunt toate conectate la sursa centralizată. Vineri aveau căldură 83 din 107 blocuri de școală din capitală. Altă parte din instituții au solicitat conectarea în această dimineață.