logo

Un an de 'Realitatea' şi un NOU proiect lansat azi - RealitateaLIVE.md


https://www.ipn.md/ro/un-an-de-realitatea-si-un-nou-proiect-lansat-azi-realitatealivemd-7542_1065335.html

Cu exact un an în urmă, pe piaţa media din Republica Moldova s-a lansat grupul de presă on-line "Realitatea", proiectul care îşi propunea şi a reuşit să devină, într-un timp record, unul dintre cele mai credibile, accesate şi importante surse de informare din ţara noastră.

Prima aniversare a Grupului de presă este marcată prin lansarea unui nou site - www.realitateaLIVE.md - o platformă de transmisiuni live, care va permite urmărirea în direct a celor mai importante evenimente care au loc în Republica Moldova.

Transmisiunile de pe RealitateaLIVE.md vor face posibil ca ştirile să ajungă la dvs. integrale şi în formă originală. Mai mult, urmărind RealitateaLIVE.md puteţi afla orice noutate chiar în momentul în care se produce.

Grupul de presă on-line "Realitatea", care include site-urile www.realitatea.mdwww.kankan.mdwww.bani.mdwww.stireata.mdwww.topmedia.mdwww.golos.md şi, începând de azi,  www.realitateaLIVE.md, este o platformă media de utilitate publică, deschisă pentru toţi ca sursă de informare obiectivă şi rapidă, ca platformă de comunicare şi educare, un instrument de modernizare a Moldovei.

Timp de un an, principalul site de ştiri al Grupului, www.realitatea.md, a înregistrat 1.070.000 de vizitatori absolut unici. Pe locul doi este www.kankan.md cu 950.000 de vizitatori absolut unici, iar site-ul de ştiri economice www.bani.md a înregistrat o cifră de aproape 400.000 de vizitatori absolut unici.

Grupul de presă on-line "Realitatea" promovează democraţia, valorile europene, încrederea în viitorul Moldovei ca stat independent şi dezvoltat, cu cetăţeni integri într-un spaţiu al securităţii şi bunăstării asigurate.

Menţionăm că pe 8 iulie 2014 a fost lansat şi postul de televiziune Realitatea TV, care face parte din acelaşi grup de presă.

Grupul de presă on-line "Realitatea"