logo

Termocom extinde campania „răsPLĂTIRE”


https://www.ipn.md/ro/termocom-extinde-campania-rasplatire-7967_1004616.html

SA „Termocom” a prelungit până la 31 mai perioada de acţiune a campaniei „răsPLĂTIRE” şi îndeamnă consumatorii şi gestionarii blocurilor locative să se implice, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al întreprinderii.

Blocurile locative care vor înregistra, până la 31 mai anul curent, un nivel de achitare a plaţilor pentru energia termică consumată de 100% vor fi „răsPLĂTITE” de furnizor. Întreprinderea urmează să presteze gratis servicii de spălare hidropneumatică a sistemelor interne de încălzire a blocurilor locative beneficiare.

Lucrările sunt executate anual în blocurile locative de către gestionarii fondului locativ, constituind o etapă esenţială în pregătirea sistemului ingineresc intern de alimentare cu energie termică pentru un nou sezon de încălzire. Costul lucrărilor variază între 5000 şi 8000 de lei, în funcţie de capacitatea blocului. Banii economisiţi prin efectuarea gratuită de către SA „Termocom” a acestor lucrări pot fi redirecţionaţi de către gestionari spre alte necesităţi, inclusiv spre investiţii de modernizare a blocurilor locative, conform priorităţilor şi deciziei comune a locatarilor.

Lista blocurilor locative „răsPLĂTITE” pentru achitarea integrală şi în termenul stabilit a plăţilor pentru consumul de energie termică urmează a fi făcută publică la 14 iunie, după sistematizarea informaţiei privind achitările efectuate.