logo

Ştefan Stoica a plecat definitiv de la Milsami


https://www.ipn.md/ro/stefan-stoica-a-plecat-definitiv-de-la-milsami-7979_1008196.html

Antrenorul român Ştefan Stoica a plecat de la Milsami. Chiar dacă acesta a fost întors din drum de către conducerea echipei după înfrângerea cu Dacia, scor 1-4, Stoica a anunţat astăzi, 3 octombrie, ca este nevoit să părăsească formaţia din Orhei, transmite IPN.

Stoica şi-a dat demisia şi acum o săptămână, dar a stat pe bancă şi la meciul cu Academia, care s-a încheiat nedecis, scor 0-0. „În acest moment nu mai am forţa să continui şi să mergem ca să realizăm lucruri frumoase. Simt că nu mai pot aduce rezultate bune şi cel mai bine este să plec”, a declarat antrenorul român într-o postare pe pagina oficială a echipei.

Ştefan Stoica a reuşit, acum două sezoane, să aducă medaliile de bronz la Orhei, iar în acest sezon a cupelor europene a ajuns până-n turul trei preliminar al Ligii Europa.

Stoica are 46 de ani şi a mai antrenat echipe ca Universitatea Craiova, Farul Constanţa sau Gloria Buzău. El susţine că nu exclude o revenire la Milsami. „Este echipa pe care o iubesc cel mai mult”, a adăugat tehnicianul român.

Milsami se află pe locul 7 în Divizia Naţională, cu 15 puncte după 10 etape. Sâmbătă, „vulturii roşii” vor juca la Orhei, cu FC Costuleni.