logo

Și-a atacat soția și soacra cu toporul și cuțitul. Ultima a murit


https://www.ipn.md/ro/si-a-atacat-sotia-si-soacra-cu-toporul-si-7967_1100077.html

Un bărbat de 59 de ani a fost reținut fiind suspectat de omor și tentativă de omor. Acesta și-ar fi atacat cu un topor și cu un cuțit soția, dar și soacra. Ultima a murit din cauza leziunilor, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, cazul s-a întâmplat noaptea trecută în satul Drăsliceni din raionul Criuleni. Oamenii legii au fost sesizați de către soția suspectului, care a spus că, în urma unui conflict, soțul ar fi lovit-o cu un topor în regiunea capului.

La fața locului s-a stabilit că la o ceartă bărbatul a pus mâna pe topor și a lovit-o pe soție în regiunea capului. Apoi s-a năpustit și asupra soacrei, lovind-o de mai multe ori cu toporul, după care i-a aplicat și câteva lovituri cu un cuțit pe mai multe părți ale corpului. În urma leziunilor corporale, femeia de 80 de ani a decedat pe loc.

După comiterea infracțiunii, bărbatul a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, însă la scurt timp a fost localizat și reținut. El urmează a fi cercetat penal în cadrul a două cauze penale pornite pentru tentativă de omor și omor.