logo

Shopping MallDova, medaliat pentru calitate


https://www.ipn.md/ro/shopping-malldova-medaliat-pentru-calitate-7542_1065244.html

Calitatea serviciilor oferite de Shopping MallDova a fost apreciată la nivel internaţional, centrul comercial fiind premiat cu medalia de aur TOP QUDAL (QUality meDAL). Distincţia este decernată în toată lumea pentru cele mai bune produse şi servicii, în baza cercetărilor independente de marketing, realizate de către organizaţia elveţiană ICERTIAS, International Certification Association.

Top QUality medAL cu 5 stele pentru calitate şi statutul de ”Nr. 1 în calitate” pot fi obţinute doar de către mărcile care au obţinut cel mai mare număr de voturi într-un studiu independent.

În luna iunie 2014 consumatorii moldoveni au fost rugaţi să specifice numele centrului comercial care, din experienţa lor, oferă cel mai înalt nivel de calitate pe piaţa din Republica Moldova, fără a li se oferi variante de răspuns. Cel mai mare număr de respondenţi dintr-un eşantion de 1200 de  persoane au considerat că acest titlu a fost meritat de Shopping MallDova.

Măsurând experienţa, opinia, satisfacţia şi percepţia consumatorilor, rezultatele studiului demonstrează că Shopping MallDova oferă cel mai înalt nivel de calitate pentru banii investiţi, în opinia consumatorilor înşişi.

Acest succes remarcabil reprezintă o confirmare a dedicaţiei a centrului comercial pentru excelenţă, dar şi garanţia unei experienţe de 5 stele, oferită în exclusivitate de Shopping MallDova.

Serviuciul de presă Shopping MallDova