logo

Sheriff îşi menţine avansul de 7 puncte în clasamentul Diviziei Naţionale


https://www.ipn.md/ro/sheriff-isi-mentine-avansul-de-7-puncte-in-clasamentul-diviziei-7979_1009011.html

Sheriff Tiraspol a învins-o, duminică seara, pe Olimpia Bălţi, cu 3-0, în ultimul meci al etapei a 15-a din Divizia Naţională. Astfel, campioana în exerciţiu şi-a menţinut avansul de 7 puncte faţă de FC Costuleni şi FC Tiraspol, anunţă IPN.

Golgheterul campionatului, Henrique Luvannor, a început jocul pe banca de rezerve, dar a reuşit să înscrie în partea a doua, după o pasă a lui Furdui. Jucătorul, care peste o săptămână va debuta pentru Naţionala Moldovei, a marcat în al 6-a meci consecutiv şi are deja 14 goluri în actuala stagiune, cu 2 mai multe ca Viorel Frunză de la Veris.

În prima repriză pentru Sheriff au marcat şi Lisa, şi spaniolul Melli. Veaceslav Lisa a susţinut primul meci în acest sezon, după ce a fost accidentat.

A fost greu de motivat jucătorii după meciul cu Tottenham de la Londra. Ei însă sunt profesionişti şi au repurtat o victorie importantă în lupta pentru titlu”, a declarat la conferinţa de presă antrenorul Sheriff-ului, Veaceslav Rusnac.

În celelalte meciuri ale etapei a 15-a s-au înregistrat rezultatele: Dacia - Rapid 1-1, Academia - Veris 0-3, Dinamo-Auto - Costuleni 0-1, Milsami - Zimbru 4-2 şi Speranţa - Tiraspol 0-3. Următoarea etapă va avea loc pe 23 noiembrie.