logo

Școlile și federațiile sportive din Chișinău participă la Festivalul Chișinăul Sportiv 2024


https://www.ipn.md/ro/scolile-si-federatiile-sportive-din-chisinau-participa-la-festivalul-7967_1104847.html

Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”, care va avea loc pe 8 iunie în Parcul „La Izvor”, va aduce în prim-plan numeroase școli sportive și federații de profil din municipiul Chișinău.

Direcția generală educație, tineret și sport din municipiul Chișinău precizează că aceste instituții joacă un rol esențial în formarea și dezvoltarea sportivilor de toate vârstele, oferind cursuri și antrenamente de înaltă calitate în diverse discipline sportive, precum fotbal, atletism, înot, judo, gimnastică etc, transmite IPN.

În cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea oportunitatea de a participa la masterclassuri susținute de sportivi și antrenori, care vor împărtăși din experiența și cunoștințele lor valoroase.

Vizitatorii Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024” vor avea, de asemenea, o ocazie unică să interacționeze cu campionii care vor reprezenta Republica Moldova la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

De asemenea, publicul va avea acces la un târg al producătorilor locali, unde vor fi disponibile produse sportive autohtone. „Vă așteptăm cu mare drag să ne fiți alături pentru a savura din plin din sport, distracție, gust și mișcare”, menționează DGETS.