logo

Red Union Fenosa” a fost menţionată cu Diploma de Excelenţă în Domeniul Securităţii şi Sănăţii în Muncă


https://www.ipn.md/ro/red-union-fenosa-a-fost-mentionata-cu-diploma-de-excelenta-in-domeniul-securitat-7542_1065268.html


Pentru aportul semnificativ la dezvoltarea, promovarea şi implementarea politicilor in domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, Î.C.S.”Red Union Fenosa” S.A. a fost menţionată de către Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei cu Diploma de Excelenţă în Domeniul Securităţii şi Sănăţii în Muncă.  Aceasta este cea mai înaltă menţiune acordată în cadrul concursului anual al Ministerului Muncii pentru excelenţă în securitate şi sănătate în muncă. Diploma a fost înmânată de către doamna ministru Valentina Buliga  domnului Jose Luis Gomez Pascual, country manager Î.C.S.”Red Union Fenosa” S.A.

Red Union Fenosa face parte dintr-un grup de 30 de agenţi economici  menţionaţi din Republica Moldova, care promovează activ politicile de securitate a angajaţilor la locul de muncă, înregistrând  în acest sens realizări practice, ce au condus la sporirea esenţială a gradului de securitate a personalului.

 “În Republica Moldova se dezvoltă un cadru instituţional eficient, care face faţă provocărilor contemporane în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. În procesul de integrare europeană țara noastră are de îndeplinit  prevederile a 26 de directive la capitolul muncă şi securitate în muncă şi parteneriatul dintre Guvern  şi Angajatorii este cheia succesului în asigurarea unei munci decente, bine plătite şi sigure în Republica Moldova”, - a mai spus doamna ministru.

“Această menţiune este aprecierea muncii personalului de prevenire,  a celui de control, a departamentelor tehnice şi a întregului colectiv, care a depus eforturi pentru a atinge performanţa demnă de Trofeul de excelenţă în securitate şi sănătate în muncă”, - a menţionat în acest context dl. Jose Luis Gomez  Pascual.

Adminsitraţia companiei  Gas Natural Fenosa consideră, că “această menţiune ne obligă să lucrăm mai bine şi să promovăm mai departe cu insistenţă  Angajamentul  corporativ  privind Securitatea şi Sănătatea. Recunoaşterea realizărilor noastre ar trebui să servească drept stimulent pentru îmbunătăţirea continuă a stării de lucruri şi pentru atingerea obiectivul nostru: “ zero accidente”.

Concursul Naţional pentru „Trofeul de excelenţă în securitate şi sănătate în muncă” a fost iniţiat de Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi se realizează în comun cu Inspectoratul de stat al Muncii, care  desfăşară diverse acţiuni orientate spre asigurarea aplicării legislaţiei securităţii şi sănătăţii în muncă.

Î.C.S.” Red Union Fenosa” S.A.
Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare

29.09.2014