logo

Promovăm excelența cu muzică de calitate


https://www.ipn.md/ro/promovam-excelenta-cu-muzica-de-calitate-7542_1065539.html

20 mai 2016

Ieri, 19 mai, Mobiasbancă a sărbătorit împreună cu clienții, partenerii și prietenii săi reușita anului - unica bancă și prima companie din Republica Moldova certificată ISO 9001:2015.

Ridha Tekaia, Preşedintele Comitetului de Direcție - CEO a menționat: „Ne mândrim să fim prima companie pe piața locală certificată ISO și să ne fie reconfirmat statutul de unica bancă care a implementat și menținut managementul calității. Această reușită se datorează angajamentului fiecăruia dintre noi, întregii echipe, care funcționează în sinergie, exact ca o orchestră excelentă”.

Oaspeții de onoare ai Mobiasbancă au petrecut o seară cu muzică clasică, înnobilată de invitata specială, ambasadorul Moldovei peste hotarele țării, primadona Operei vieneze, Valentina Naforniță, întruchiparea talentului și frumuseții.

De asemenea, evenimentul a fost înfrumusețat de acordurile melodioase ale ansamblului de naiști „Panacademic” și câștigătorului Concursului Internaţional de Canto Academic „Alexei Stârcea”, Dumitru Mîțu, în acompanierea orchestrei  Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici”, sub bagheta dirijorului Dumitru Cârciumaru.

Promovăm calitatea, onestitatea și încrederea, pentru că așa este #corect.