logo

Proiectul „Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P)” la cea de-a 19-a ediție a Expoziției „Farmer”


https://www.ipn.md/ro/proiectul-agricultura-competitiva-in-moldova-mac-p-la-cea-de-a-19-a-editie-a-exp-7542_1065600.html

Proiectul „Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P)” la cea de-a 19-a ediție a Expoziției „Farmer”
 

Proiectul „Agricultura Competitivă în Moldova” va participa la cea de-a XIX-a ediție a Expoziției „Farmer”, care se va desfășura în perioada 19-22 octombrie 2016 la C.I.E. „Moldexpo” S.A . Evenimentul este organizat cu sprijinul Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova și a Federaţiei Naţionale a Fermierilor din Moldova.

Vizitatorii interesați vor putea afla mai multe informații despre proiect: condiții de finanțare, criterii de eligibilitate și vor beneficia de materiale informative gratuite.

Totodată, proiectul MAC-P va participa la un șir de evenimente pregătite de către organizatori: conferințe, mese rotunde și reportaje dedicate subiectului finanțării sectorului agricol. Astfel, la 19 octombrie va fi organizată o Conferință de presă dedicată proiectului (ora 13.00-14.00), iar la data de 21 octombrie o Masă rotundă cu genericul  „Acces la sursele de finanțare pentru sectorul agricol și dezvoltare rurală: oportunități și impedimente” (ora 10:00 – 13:00).

În cadrul acestor evenimente vor fi prezentate Programele de granturi disponibile în cadrul proiectului, în special Programul de granturi post-investiționale destinate managementului durabil al terenurilor. Reprezentanții proiectului vor prezenta rezultatele Programului și beneficiile aplicării practicilor de MDT.

De menționat că granturile post-investiționale destinate managementului durabil al terenurilor vizează producătorii care aplică practici agricole prietenoase  mediului.

Pentru informații suplimentare despre Program accesați www.aipa.gov.md sau www.capmu.md.


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenţia de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea şi esenţa conţinutului comunicatului, prezentat spre publicare şi/sau distribuire.