logo

Prietenul cu StarNet se cunoaste


https://www.ipn.md/ro/prietenul-cu-starnet-se-cunoaste-7542_1065055.html

 

 

 

 

Chişinău, 2 mai, 2013. Primăvara aceasta, compania StarNet vine cu oferte fresh, într-atât de avantajoase, încât să vrei să-ţi aduci prietenii să se conecteze şi ei la serviciile noastre. Pe lângă cea mai mare viteză de internet, StarNet  este competitiv şi în oferirea serviciilor de telefonie şi televiziune.

Prima provocare lansată de StarNet clienţilor săi este oferta televiziunii interactive cu 139 de posturi, dintre care 18 canale HD. La fel, utilizatorii StarNet beneficiază de echipament TV şi Wi-Fi gratuit.

Pentru comunicarea acestei oferte de primăvară am asistat la filmarea spotulul video în România, unde i-am întâlnit pe cei 2 protagonişti din spotul StarNet, Dragoş şi Bogdan. Băieţii au intrat foarte bine în rolurile personajelor pe care le interpretează, respectiv tânărul şi „romanticul” Bogdan care încearca să se bucure de serviciile StarNet şi „haiosul” şi mereu „băgăciosul” Dragoş care din pacate nu beneficiază de calitatea şi posibilităţile de distracţie pe care le oferă StarNet-ul. El de fiecare dată foloseşte diferite scenarii şi şiretlicuri pentru a intra în viaţa lui Bogdan în cele mai nepotrivite momente pentru a se folosi de serviciile StarNet. Astfel, Bogdan are de ales: ori îl acceptă aşa cum e, ori îl aduce la StarNet să se conecteze şi el.

Echipa de marketing care a asistat la filmările din Bucureşti a avut de împărtăşit experienţe frumoase: „Filmările s-au petrecut într-o veselie, actorii au fost foarte activi, energici şi haioşi. Sperăm ca spiritul de glumă să ajungă la telespectatori, spotul să vină ca un desert uşor şi fresh” ne spune Tatiana Cerbuşca, Manager Marketing şi Comunicare.

Surprizele pregătite de StarNet pentru clienţii săi nu se încheie aici, anul acesta mai urmează o serie de spoturi haioase cu Bogdan şi Dragoş, pe care îi veţi descoperi de fiecare dată într+o nouă ipostază.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:

Ina Vorosciuc

Departament Relaţii Publice, StarNet

Tel: (022) 844.914
Email: ivorosciuc[@]starnet.md