La majoritatea tarabelor din piață preţul unui kilogram de cireşe variază între 15 şi 20 de lei. Vişinele se vând cu 20 de lei, iar căpşunele costă între 25 şi 30 de lei. Preţul caiselor este de 40 de lei/kg, transmite IPN.
Cumpărătorii vor scoate din buzunare între 25 şi 35 de lei pentru un kilogram de roşii. Castraveţii pot fi cumpărați cu 14 şi 18 lei kilogramul. Dovleceii costă între 7 şi 10 lei kilogramul, iar morcovul se dă cu 8 lei.
Preţul unui kilogram de patlagea vânătă porneşte de la 40 de lei, cel al gogoşarilor – de la 50 de lei, iar la varza timpurie – de la 13 lei. Ridichea costă 10 lei pentru un kilogram. Ardeii pornesc de la 26 de lei kilogramul, iar cartofii – de la 7 lei. Ceapa poate fi cumpărată cu 6 lei, iar ciupercile cu 18 lei. Legătura de mărar, pătrunjel şi ceapă verde este de 2 lei.
Carnea de porc se vinde cu 70 de lei, iar cea de vită cu 80. Găinile de casă se dau cu 39-40 de lei kilogramul. Zece ouă costă 12-13 lei. Caşul de vacă poate fi cumpărat cu 40 de lei kilogramul, cel de oaie cu 50, iar smântâna costă 30 de lei. Untul țărănesc se vinde cu 80 de lei kilogramul. Crapul costă 80 de lei, iar carasul 35.