logo

Peste 10 mii de persoane au sărbătorit Independenţa la Vatra


https://www.ipn.md/ro/peste-10-mii-de-persoane-au-sarbatorit-independenta-la-vatra-7967_1014932.html

Peste 10 mii de persoane au sărbătorit Ziua Independenţei Republicii Moldova în cadrul unui festival organizat de către compania Moldtelecom la Complexul etno-cultural Vatra, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Moldtelecom, genericul festivalului a fost „O ţară unită la viitor”. Activităţile din cadrul evenimentului au reprezentat o trecere în revistă a celor mai importante ediţii culturale şi a celor legate de tehnologia de telecomunicaţii care au avut loc în Republica Moldova până şi după declararea independenţei. Publicul a putut admira piese din muzeul Moldova Film, o expoziţie de televizoare, telefoane şi tehnică învechită, dar şi să facă cunoştinţă cu cele mai noi gadget-uri puse la dispoziţia tuturor de către Moldtelecom.

Compania Moldtelecom a organizat competiţii sportive, la fotbal, badminton, tragerea din arc şi aruncarea de topoare. Tot în cadrul evenimentului, doritorii au probat stilul vestimentar al anilor 60, 70, 80 şi au învăţat dansuri de epocă. De asemenea, a fost organizat un concurs interactiv pe pagina de facebook a companiei Moldtelecom – „Un selfie cu Moldtelecom”, concurs prin care persoanele puteau făcea fotografii alături de standul companiei Moldtelecom şi posta fotografia pe pagina personală de pe facebook.

În plus, compania Moldtelecom a oferit premii, astfel că cei mai activi participanţi, pe lângă chipiuri, tricouri şi cartele Unité, s-au ales cu unul din cele 3 abonamente, oferite gratuit pentru o perioadă de 6 luni, pentru locul I – Internet+Televiziune Digitală + Telefonie fixă, pentru locul II – Internet + Televiziune Digitală şi pentru locul III– Internet.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de Cristi Aldea-Teodorovici, Natalia Gordienko, Cătălin Josan, Tatiana Cerga & Band. Concertul a culminat cu un show de excepţie, oferit de către formaţia Zdob şi Zdub.