logo

Pe 8 iulie, la 7.00, un nou post de televiziune a început să emită în Republica Moldova


https://www.ipn.md/ro/pe-8-iulie-la-700-un-nou-post-de-televiziune-a-inceput-sa-emita-in-republica-mol-7542_1065234.html



Comunicat de presă

Realitatea TV reprezintă o platformă inedită de comunicare deschisă, bazat pe formatul unei televiziuni generaliste, dar cu o pronunţată componentă informaţională. Drept urmare, filmele şi documentarele pe care le vom difuza vor fi însoţite zilnic de un număr important de jurnale informative, care vor culmina în fiecare seară cu o sinteză a principalelor ştiri în limba română şi rusă. De asemenea, am inclus în programul nostru trei emisiuni de dezbateri zilnic, orientate pe domeniile social şi politic, precum şi un şir de rubrici culturale şi educative.

Paradigma lansării Realitatea TV este o concepţie de strategie pentru lansarea unei televiziuni de model nou – mică, dar eficientă şi cu impact, dar şi strategie editorială pe termen mediu şi lung, care va promova o schimbare în filosofia abordării informaţiilor şi prelucrarea lor, prin crearea unui canal de ştiri, un produs media de utilitate publică, instrument puternic de schimbare şi modernizare a Moldovei.

„Vrem să ne apropiem foarte mult de oameni, de asta am mers pe soluţia Zidul Realitatea în centrul oraşului, unde vom realiza campanii sociale şi alte acţiuni, în care îi invit pe toţi să se implice”, declară direcctorul general Realitatea TV, Dumitru Ţîra.

La rândul său, Dina Perciun, directorul de ştiri a televiziunii, crede că: „Realitatea TV trebuie sa devină un manifest al jurnalismului corect şi profesionist, realizat de un grup de tineri care vor să arate realitatea aşa cum este, care aspiră pentru un viitor european, unde implicarea şi dorinţa de a contribui la construcţia unei societăţi bazate pe respect, valori, cultură şi civilizaţie este pragul peste care nu se poate trece. De asemenea, unul din obiective este atragerea in această lume a telespectatorilor, a oamenilor de afaceri, autorităţilor şi, într-un final, a politicienilor”.

La Realitatea TV veţi vedea şi componente de pe site-urile din grupul de presă on-line “Realitatea”, în special Kankan.md, Bani.md şi Golos.md.

Vă invităm, deci, să veniţi pe Realitatea TV pentru a pune întrebări şi afla răspunsurile. Pentru a vă informa şi lua atitudine, dar şi pentru a vă relaxa. Cu noi veţi fi, mereu, prezenţi în realitate.

Realitatea te priveşte!

Dumitru Ţîra, director general Realitatea TV