logo

PDM: Dacă vine opoziția la guvernare, ne întoarcem în perioada haosului politic


https://www.ipn.md/ro/pdm-daca-vine-opozitia-la-guvernare-ne-intoarcem-in-perioada-haosului-politic-7965_1047026.html

Dacă vine opoziția la guvernare, ne întoarcem în perioada haosului politic, al instabilității, în perioada în care investitorii străini și locali vor fugi din țară sau nu vor veni. Declarația a fost făcută de către șeful staff-ului electoral al PDM, Vladimir Cebotari, în cadrul unui briefing de presă, transmite IPN.

Vladimir Cebotari a spus că în următoarele zile PDM va fi și mai insistent în promovarea mesajului electoral al formațiunii pentru alegerile din 24 februarie. Dacă PDM nu vine la guvernare, există riscul ca foarte multe din proiectele care au fost anunțate sau care sunt în proces de realizare să nu mai fie implementate, a declarat Vladimir Cebotari.

Șeful staff-ului electoral al PDM a mai spus că partidele de opoziție, la dezbaterile electorale, recunosc că știu de unde vor plăti salariile și pensiile majorate de PDM. „Ei nu au capacitatea și soluțiile ca să continue reparația drumurilor sau pentru alte proiecte pe care noi el-am pornit și pentru care noi avem acoperire financiară”, a declarat Vladimir Cebotari.

Pe marginea proiectelor pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea, la începutul săptămânii, inclusiv unele care vizează creșterile salariale, Vladimir Cebotari a spus că în Parlament nu a fost înregistrată vreo moțiune, astfel că acestea vor intra în vigoare imediat. Dacă șeful statului, Igor Dodon, va renunța să le promulge, se va solicita Curții Constituționale să declanșeze procedura de suspendare a președintelui.