logo

Patru mașini implicate într-un accident pe bd. Dacia. S-a creat ambuteiaj în zonă


https://www.ipn.md/ro/patru-masini-implicate-intr-un-accident-pe-bd-dacia-7967_1105077.html

Un accident produs în această dimineață pe bulevardul Dacia, în apropiere de intersecția cu Drumul Băcioiului, a dat peste cap circulația rutieră. În accident au fost implicate patru automobile.

Contactată de IPN, Svetlana Scripnic, ofițer de presă la Direcția de poliție a capitalei, a precizat că apelul la numărul de urgență 112 a parvenit în jurul orei 08.00. La fața locului s-a constatat că sunt implicate patru automobile. Impactul s-a soldat cu pagube materiale. La fața locului a sosit și o ambulanță.

Nu este clar deocamdată cine se face vinovat de accident. Impactul s-a produs pe direcția Aeroport-Chișinău. Din cauza accidentului, s-a format ambuteiaj în zonă, mașinile au circulat bară la bară, fiind nevoite să ocolească cele patru automobile avariate.

Purtătorul de cuvânt al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Vladislava Ceban, a declarat pentru IPN că în urma accidentului de la fața locului a fost preluată o femeie gravidă. Ea fost transportată la spital după ce a suferit o reacție acută la stres.