logo

PAS: Dodon reprezintă trecutul


https://www.ipn.md/ro/pas-dodon-reprezinta-trecutul-8008_1077356.html

„Dodon a arătat în direct cine a creat toate știrile false din Moldova din ultimii 4 ani și cine este principalul vinovat de instigare la ură în țara noastră”. Este reacţia Partidului Acţiune şi Solidaritate după ce, în această dimineaţă, Igor Dodon, candidat independent la alegerile prezidenţiale, a spus că cetăţenii Republicii Moldova vor avea doar de suferit dacă preşedinte al ţării va fi Maia Sandu, candidata PAS, transmite IPN.

Într-o postare a formațiunii pe pagina de Facebook, se menţionează că Igor Dodon „a luat glodul în mâinile proprii și l-a aruncat în toți cetățenii”. „Atâta greață și ură față de propriul popor poate avea doar un om slab, fricos. Dodon, ca toți cei care pierd puterea, în ultimele momente recurge la frică. El reprezintă frica, noi suntem speranța”, se arată în postare.

PAS a reiterat îndemnul către alegători ca pe 15 noiembrie să aleagă viitorul, nu trecutul. „Pe 15 noiembrie poporul nostru va alege speranța. Va alege un viitor mai bun”, a fost mesajul PAS.

La briefing-ul de presă, Igor Dodon a adus mai multe acuzaţii contracandidatei sale şi echipei acesteia. Igor Dodon a spus că, dacă Maia Sandu va deveni preşedinte, „va sta cu mâna întinsa la europeni, la Occident” şi că va deschide piaţa pentru concerne externe, care „vor distruge producătorul autohton”. De asemenea, acesta va lichida raioanele şi primăriile mici, va admite căsătorii netradiţionale şi va continua să facă diferenţierea cetăţenilor ţării pe criteriul de naţionalitate.