logo

OTP Bank aduce magia sărbătorilor cu campania #EusuntMoșCrăciun


https://www.ipn.md/ro/otp-bank-aduce-magia-sarbatorilor-cu-campania-eusuntmoscraciun-7542_1101768.html

Sărbătorile de iarnă, înseamnă împărtășirea luminii și căldurii cu comunitatea pe care o servim. În acest spirit, în cadrul campaniei ”Eu sunt Moș Crăciun” angajații OTP Bank și-au asumat rolul de Moși Crăciuni în al treilea an consecutiv și au îndeplinit dorințele a peste 200 de copii din opt raioane ale țării.

Colaborând cu colegii din sucursale, reprezentații primăriilor și serviciilor sociale am identificat copiii care așteaptă magia sărbătorilor cu deosebită nerăbdare. Familiile lor au venituri modeste, dar nevoi stringente, ceea ce însemnă că deseori picilor le lipsesc obiecte de primă necesitate: cizme și scurte pentru sezonul rece, dar și micile bucurii ale copilăriei: cărți și jucării.

Peste 200 de scrisori din Anenii Noi, Fălești, Florești, Căușeni, Cahul, Drochia, Comrat și Ceadîr-Lunga au sosit la adresa Moșilor din OTP Bank.




”Bună ziua Moș Crăciun,

Te rog să-mi aduci o scurtă caldă, pentru că e frig. Bunica m-a ajutat să scriu.”

  • Dănuța, 4 ani, Cahul*

Pace pentru toată lumea, sănătate pentru tata, mai puține griji pentru mama – sunt doar câteva din lucrurile pe care copii le-au cerut. În pofida dificultăților cu care se confruntă, în rândurile mici, scrise cu grijă vedem bunătatea și sinceritatea copilăriei.



”Sper că îți aduci aminte de mine! Să știi că am fost foarte cuminte, ascultător și responsabil așa cum mi-ai spus tu. Aș dori să vii cu multă zăpadă, ca toți copilașii să fie fericiți, iar ție multă, multă sănătate, Moșule!”

  • Vasile, 7 ani, Drochia

Acest spirit ne-a motivat să asigurăm ca fiecare cadou să răspundă deplin nevoilor copilului: atunci când erau solicitate doar rechizite școlare, colegii au inclus hăinuțe calde și delicii. Iar unde erau cerute doar cizme și geci, au adăugat cărți și jucării.



Ne bucurăm că la finele acestei ediții a campaniei ”Eu sunt Moș Crăciun” peste 200 de copii vor continua să creadă în magia bunătății și generozității, care este cu adevărat surprinzătoare: crește atunci când o împărtășim. Vă dorim să vă bucurați de ea cât mai mult în anul ce vine.




*Numele au fost modificate pentru a proteja identitatea copiilor.


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.