logo

O femeie și un bărbat și-au pierdut viața în urma furtunii de marți seara


https://www.ipn.md/ro/o-femeie-si-un-barbat-si-au-pierdut-viata-7967_1105107.html

Două persoane și-au pierdut viața în urma furtunii de marți seara. O femeie a fost găsită fără suflare pe o stradă din capitală sub un copac prăbușit la sol. Iar în raionul Dubăsari, un bărbat a murit lovit de o creangă care a căzut peste cortul în care se adăpostea, transmite IPN.

Inspectoratul General al Poliției precizează că femeia a fost depistată de către un angajat de la Spații Verzi,  pe strada Doina și Ion Aldea Teodorovici din sectorul Buiucani. Cadavrul se afla sub un copac doborât la pământ. Identitatea femeii nu a fost deocamdată stabilită.

În celălalt caz, bărbatul de 36 de ani se afla împreună cu familia și mai mulți prieteni pe malul Nistrului. În momentul în care a început ploaia puternică, părinții și-au luat copiii și au încercat să iasă afară din cort. Bărbatul nu a reușit, fiind lovit de o creangă mare. Prietenii l-au urcat în automobil și au pornit în întâmpinarea ambulanței. Deși era deja în grija medicilor, nu a putut fi salvat. Bărbatul a murit  în ambulanță, în drum spre spital.