logo

O decizie corectă acum- Un viitor mai bun


https://www.ipn.md/ro/o-decizie-corecta-acum-un-viitor-mai-bun-7542_1064998.html

 

Comunicat de presă

 

Centrul de Servicii Sociale pentru Copil și Familie vă informează despre lansarea  paginii web – www.planificareacarierei.md în cadrul proiectului „O decizie corectă acum- Un viitor mai bun destinat absolvenţilor gimnaziilor internat.

Pagina dată conține informații utile și accesibile despre planficarea carierei: instituții de învățămînt, piața muncii, criterii de înmatriculare șamd. Informații absolut  indispensabile tinerilor absolvenți ai instituțiilor rezidențiale și nu numai, care sunt puși în situația de a alege corect profesia.

Proiectul este implementat în parteneriat cu AOFM Chișinău, fiind finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.

Centrul de Servicii Sociale  pentru Copil şi Familie (CSSCF) este o asociaţie neguvernamentală, independentă şi apolitică, constituită în februarie 2010 în vederea realizării unor scopuri sociale, caritabile, culturale şi educaţionale prin promovarea şi dezvoltarea unor oportunităţi sub formă de servicii directe şi programe educaţionale în domeniul protecţiei sociale a copilului şi a familiei. Cu toate acestea, Centrul de Servicii Sociale pentru Copil și Familie prestează servicii sociale copiilor și familiilor în dificultate din Republica Moldova, începând cu noiembrie 2003, în calitate de serviciu în cadrul Asociației „Amici dei Bambini Moldova”.

Pentru informaţii adiţionale privind implementarea proiectului vă rugăm să contactaţi Centrul de Servicii Sociale pentru Copil și Familie.

Tel/Fax (+373 22) 727890

E-mail: ngo.ssccf@gmail.com