logo

O companie din Japonia vine cu investiţii în Republica Moldova


https://www.ipn.md/ro/o-companie-din-japonia-vine-cu-investitii-in-republica-moldova-7966_1029057.html

Reprezentanţii companiei nipone „Metal Products Inc.” au anunţat, la o întrevedere cu premierul Pavel Filip, lansarea, în timpul apropiat, a unui nou proiect investiţional în Republica Moldova, transmite IPN.

Investitorul nipon a venit pe piaţa moldovenească acum doi ani, prin participarea la un proiect în domeniul energiei regenerabile şi biomasei. Acum, conducerea companiei a decis să lanseze un nou proiect investiţional, în domeniul proiectării şi producerii componentelor metalice. Pavel Filip a salutat această decizie, dând asigurări de toată susţinerea în promovarea proiectului dat, dar şi a altor iniţiative care contribuie la dezvoltarea economică a Republicii Moldova.

Compania japoneză „Metal Products Inc.” este specializată în proiectarea şi producerea componentelor care se folosesc la faţadele clădirilor moderne, căptuşite cu sticlă fixată pe metal. În prezent, această companie este contractată pentru construcţia edificiilor pentru Olimpiada ce urmează să aibă loc la Tokyo în anul 2020.