logo

Natalia Morari va candida independent la funcția de președinte al Republicii Moldova


https://www.ipn.md/ro/natalia-morari-va-candida-independent-la-functia-de-presedinte-7965_1105856.html

Natalia Morari anunță că va candida independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie. În cadrul unui briefing de presă la IPN, jurnalista a declarat că decizia de a candida a fost dictată de durerea profundă și dezamăgirea că anii trec, iar schimbările în bine nu se văd. „Vreau ca fiul meu și toți copiii noștri să fie mândri de țara lor. Sunt gata să acționez pentru a le oferi speranța unui viitor demn în Moldova”, a declarat Natalia Morari.

Prioritatea pe care o evidențiază sunt interesele cetățenilor moldoveni. „Republica Moldova are nevoie de schimbări adevărate, radicale, care să ne îmbunătățească viața aici și acum”, a subliniat jurnalista.

Potrivit Nataliei Morari într-o țară dominată de disperare, politicienii nici măcar nu mai ascund că nu pot face nimic pentru a schimba lucrurile. „Mi-am dedicat anii activi slujind vouă – cinstit, devotat, sincer. Am greșit împreună cu voi și i-am adus la putere pe cei care astăzi distrug țara noastră. Vreau să corectez această greșeală. Trăiesc aici și nu mai am 10 ani să aștept, la fel ca voi toți”, a adăugat ea.

Pledând pentru o nouă abordare a rezolvării problemelor, Natalia Morari spune că va reprezenta o forță care va scoate țara noastră din cercul vicios al jocurilor politice și va aduce schimbări reale.

Jurnalista a accentuat faptul că își propune să lupte pentru Republica Moldova, pentru prezentul și viitorul cetățenilor. Timpul vorbelor a trecut, iar schimbările sunt necesare aici și acum, a insistat Natalia Morari, care și-a anunțat decizia de a candida independent la alegerile prezidențiale.

Notă: Agenția IPN oferă dreptul la replică persoanelor care se consideră vizate în știrile realizate de pe declarațiile organizatorilor prezentei conferințe de presă, inclusiv prin facilitarea organizării altei conferințe de presă în condiții similare.