logo

Natalia Morari – candidată independentă la funcția de președinte al Republicii Moldova


https://www.ipn.md/ro/natalia-morari-candidata-independenta-la-functia-de-presedinte-al-7542_1105854.html

Natalia Morari – candidată independentă la funcția de președinte al Republicii Moldova

Jurnalista Natalia Morari se lansează în alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024 în calitate de candidată independentă. „Scopul meu este să propun o nouă abordare a rezolvării problemelor, în care prioritatea vor fi interesele cetățenilor noștri. Republica Moldova are nevoie de schimbări adevărate, radicale, care să ne îmbunătățească viața aici și acum”, a declarat jurnalista joi, 18 iulie, în cadrul unui briefing de presă în care a făcut anunțul.

Potrivit Nataliei Morari, astăzi, în Republica Moldova principalul sentiment care domină este disperarea, iar politicienii nici măcar nu mai ascund că nu pot face nimic pentru țară.

Mi-am dedicat anii activi slujind vouă - cinstit, devotat, sincer. Am greșit împreună cu voi și am adus la putere pe cei care astăzi distrug țara noastră. Vreau să corectez această greșeală. Trăiesc aici și nu mai am 10 ani să aștept, la fel ca voi toți.
 
Am luat o decizie, una care a fost foarte grea pentru mine. Ea este dictată de durerea profundă și dezamăgirea că anii trec, iar schimbările nu se văd. Vreau ca fiul meu și toți copiii noștri să fie mândri de țara lor. Sunt gata să acționez pentru a le oferi speranța unui viitor demn în Moldova”,
a declarat Natalia Morari în cadrul briefing-ului de presă.
 
Candidata susține că scopul său este să propună o nouă abordare a rezolvării problemelor, în care prioritatea vor fi interesele cetățenilor Republicii Moldova.

„Republica Moldova are nevoie de schimbări adevărate, radicale, care să ne îmbunătățească viața aici și acum. Voi reprezenta o nouă forță care va scoate țara noastră din acest cerc vicios al jocurilor politice și va aduce schimbări reale și reformarea țării noastre de la bazele ei. Nu ne putem permite să așteptăm, nu avem timp pentru încă un deceniu pierdut”, a precizat Natalia Morari.


Jurnalista a accentuat faptul că își propune să lupte pentru Republica Moldova, pentru prezentul și viitorul comun al cetățenilor. Potrivit candidatei, timpul vorbelor a trecut, iar schimbările sunt necesare aici și acum.

Natalia Morari


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.