logo

Muntenegru se află cu moralul la pământ înainte de meciul cu Moldova


https://www.ipn.md/ro/muntenegru-se-afla-cu-moralul-la-pamant-inainte-de-meciul-7979_1008418.html

Rămasă fără şanse de calificare după 1-4 cu Anglia, naţionala Muntenegrului nu se află în cea mai bună dispoziţie înaintea ultimului meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, cel cu Moldova. Mai mult, muntenegrenii nu vor putea alinia cel mai bun unsprezece în această seară, mai mulţi jucători fiind accidentaţi, anunţă IPN.

Principala absenţă din meciul de la Podgorica este atacantul echipei Juventus, Mirko Vucinic, cel care a marcat singurul gol al partidei de la Chişinău. Pe lângă Vucinic, gazdele nu vor putea apela la serviciile portarului Mladen Bozovic şi a fostului jucător al Sheriffului, Vladimir Volkov.

În schimb, Moldova nu are nici un jucător indisponibil şi speră să încheie actuala campanie de calificare cu un rezultat pozitiv. "Ne mulţumim şi cu un rezultat de egalitate. Noi construim o echipă care va lupta pentru calificarea la Euro 2016. Acesta este obiectivul fixat de conducerea FMF", a declarat la conferinţa de presă dinaintea meciului selecţionerul Ion Caras.

Partida Muntenegru - Moldova se va disputa pe stadionul Pod Goricom din Podgorica, cu începere de la ora 22:00 (ora Moldovei) şi va fi arbitrată de o brigadă din Austria în frunte cu Robert Schoergenhofer.