logo

Moldtelecom lansează beta-testarea serviciului Unité Mobile TV


https://www.ipn.md/ro/moldtelecom-lanseaza-beta-testarea-serviciului-unite-mobile-tv-7542_1065119.html

Vineri, 11 octombrie 2013, Operatorul naţional de telecomunicaţii Moldtelecom şi brandul său de telefonie mobilă Unité au lansat, în regim de testare, serviciul Unité Mobile TV, disponibil atât prin reţeaua de telefonie mobilă Unité 3G, cât şi

prin Internetul Wi-Fi de la Moldtelecom.

Aplicaţia este dezvoltată pentru clienţii Unité şi pune la dispoziţia acestora 13 canale TV, ce includ programe de ştiri, muzică, sport, divertisment şi emisiuni pentru copii.

Graţie noului serviciu, clienţii Unité vor avea acces la televiziunea digitală oriunde şi oricând, folosind un smartphone sau o tabletă, de la care vor putea viziona următoarele posturi TV:                                                                                                              
1.Pro TV Chişinău                                                                                                                                                    
2.Prime

3. TVC 21

4. Euro TV

5. ALT TV

6. Publika TV

7. Gurinel TV

8. Muz TV Chişinău

9. Noroc TV

10. Canal 3

11. U TV

12. Sport 1

13. Sport 2.

„Astăzi facem un pas înainte către mobilitate şi oferim un nou serviciu - Unité Mobile TV, prin care clienţii vor primi acces la o nouă experienţă de conţinut video online. Televiziunea digitală devine astfel mobilă, clienţii o vor putea privi atât de acasă, cât şi atunci când sunt în aer liber, într-o zonă de acoperire 3G sau folosesc o conexiune Wi-Fi de la Moldtelecom. Prin aceasta, venim în întâmpinarea cerinţelor în schimbare ale clienţilor noştri, care se bazează tot mai mult pe servicii oferite de aplicaţii inteligente integrate în diferite tipuri de dispozitive”, a afirmat Vitalie Iurcu, Director General al S.A.”Moldtelecom”.

Noul serviciu funcţionează cu ajutorul unei aplicaţii, care poate fi descărcată gratuit de pe Google PlayStore (pentru Android) şi App Store (pentru iOS, care va fi disponibilă în curând), cu numele de „UnitéMobileTV”.

Utilizarea serviciului Unité Mobile TV se efectuează din contul traficului Internet mobil inclus în pachetul de telefonie mobilă Unité. Traficul Internet 3G utilizat extra-pachet se taxează conform tarifului stabilit de abonament.  

De asemenea, abonaţii Internet Wi-Fi de la Moldtelecom pot beneficia gratuit de serviciul Unité Mobile TV în baza dispozitivelor (Wi-Fi Modem) pe care le deţin.

* Pe durata testării noului serviciu Unité Mobile TV sunt binevenite părerile şi sugestiile de îmbunătăţire a aplicaţiei, ce pot fi expediate la adresa mobiletv@unite.md.

Unité este  cel mai tânăr operator de telefonie mobilă, care oferă tot ce e mai bun din universul tehnologiilor de ultimă generaţie, soluţii noi de voce, Internet şi televiziune, asociate cu prezenţa naţională şi experienţa vastă în telecomunicaţii a companiei Moldtelecom.