logo

Mobiasbancă – Groupe Société Générale marchează 25 de ani de la fondare


https://www.ipn.md/ro/mobiasbanca-groupe-societe-generale-marcheaza-25-de-ani-de-la-7966_1020211.html

Mobiasbancă – Groupe Société Générale marchează cea de-a 25-a aniversare de la fondare. Preşedintele băncii, Ridha Tekaia, a declarat marţi, 19 mai, la o conferinţă de presă, că în toţi aceşti ani banca a reuşit să se claseze pe poziţii de top şi să devină una dintre cele mai inovative şi de încredere bănci pe piaţa locală, cu produse corespunzătoare standardelor internaţionale, transmite IPN.

Ridha Tekaia a menţionat că, pe parcursul celor 25 de ani, Mobiasbancă – Groupe Société Générale se bucură de încrederea clienţilor, de stabilitate financiară şi de susţinerea partenerilor internaţionali. De-a lungul anilor, banca a lansat un şir de servicii inovative, iar unul dintre cele mai recente este MobiasSMS, un serviciu de deservire la distanţă prin care clienţii pot consulta contul curent, pot achita factura şi efectua operaţiuni bancare direct de pe telefonul mobil. Tot anul acesta, a fost lansat un nou centru de instruire, numărul şi calitatea trainingurilor pentru angajaţi urmând să îmbunătăţească şi calitatea serviciilor prestate.

Preşedintele băncii a mai spus că este reconfirmat şi statutul de instituţie social-responsabilă, prin dezvoltarea proiectelor din domeniul educţie, sport, cultură, protecţia mediului etc. Şi în acest an aniversar Mobiasbancă – Groupe Société Générale a susţinut un proiect inedit – „150 moldoveni. Descoperim Moldova”. Acesta are scopul de a promova moldovenii care duc faima ţării peste hotare prin intermediul talentului pe care îl au.

Vicepreşedintele băncii, Nicolae Dorin, a declarat că banca a devenit lider în mai multe direcţii ale sectorului bancar şi a contribuit mult la dezvoltarea acestei pieţe, iar aceste succese se datorează sinergiei echipei şi fidelităţii valorilor băncii – spirit de echipă, inovaţie, responsabilitate şi angajament. La fel, succesul se datorează produselor de calitate, dar şi abordării corecte a clienţilor.

În prezent, Mobiasbancă – Groupe Société Générale operează prin 56 de filiale, bazându-se pe experienţa a circa 800 de angajaţi care deservesc circa 118 mii de clienţi activi – persoane fizice, juridice şi antreprenori.