logo

Mobiasbancă – Groupe Société Générale a susţinut turneul de rugby pentru copii


https://www.ipn.md/ro/mobiasbanca-groupe-societe-generale-a-sustinut-turneul-de-rugby-pentru-copii-7542_1065369.html

Comunicat de presă

29 mai, 2015. BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. a organizat împreună cu Federaţia de Rugby din Moldova, turneul republican de Rugby „Speranţa Rugby Cup Mobiasbancă - 2015”, dedicat Zilei Internaţionale a Copilului.

Turneul a avut loc duminică,  24 mai 2015, pe stadionul din Anenii Noi. La campionat au participat 38 echipe de copii, fete şi băieţi, cu vârsta cuprinsă între 10 şi 15 ani, din mai multe localităţi ale ţării, inclusiv Chişinău, Călăraşi, Tiraspol, Soroca, Edineţ, Briceni. Toţi copiii care au participat la competiţie au primit dulciuri şi sucuri, iar câştigătorii au fost apreciaţi cu diplome şi cupe.

În acest an copii care au venit să urmărească campionatul din tribune, au putut beneficia de o lecţie de rugby susţinută de echipa naţională de rugby feminin a Moldovei. Copii au învăţat câteva pase simple, cum să prindă şi să paseze balonul, păstrarea posesiei balonului, regulile jocului şi poziţiile pe teren. Special pentru aceste lecţii au venit copiii din Gimnaziul Zolotievca şi Gimnaziul Cobusca Veche din raionul Anenii Noi.  Participanţii au fost foarte încântaţi de această experienţă inedită.

BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. este partenerul oficial al Federaţiei de Rugby din Moldova începând cu anul 2008.

BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. este o bancă comercială universală, care deserveşte peste 118.000 de clienţi activi în sectorul corporativ, IMM-urilor şi de retail prin intermediul unei reţele de 58 de unităţi. În 2015, Mobiasbancă celebrează aniversarea a 25 de ani de activitate în Republica Moldova. Aceasta rămâne prima şi unica bancă din Moldova care deţine certificatul ISO 9001:2008 în domeniul calităţii, asumându-şi angajamentul de a oferi clienţilor săi produse şi servicii de calitate, îmbunătăţind în permanenţă nivelul de satisfacţie al acestora.

BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A.