logo

MOBIASBANCĂ - Groupe Société Générale a sărbătorit 25 de ani de la fondare împreună cu clienţii şi partenerii săi


https://www.ipn.md/ro/mobiasbanca-groupe-societe-generale-a-sarbatorit-25-de-ani-de-la-fondare-impreun-7542_1065376.html

COMUNICAT DE PRESĂ – 4 iunie, 2015

BC Mobiasbancă - Groupe Société Générale S.A. a sărbătorit 25 de ani de la fondare în cadrul unei petreceri inedite la 3 iunie curent, alături de peste 400 de invitaţi – clienţi şi parteneri ai băncii, reprezentanţi ai misiunilor diplomatice şi instituţiilor publice centrale. Evenimentul s-a desfăşurat într-o atmosferă festivă, iar oaspeţii au fost întâmpinaţi de mimi argintii şi muzică rafinată.

Celebrarea acestei importante aniversări a început în luna mai, când BC Mobiasbancă - Groupe Société Générale S.A. a dat startul evenimentelor în cadrul unei conferinţe de presă, marcând un sfert de secol de succese şi realizări.

Tradiţional, întreg evenimentul aniversar al BC Mobiasbancă - Groupe Société Générale S.A., începând cu locaţia inedită, caracterul evenimentului şi surprizele pregătite pentru invitaţi, a fost guvernat de valorile fundamentale ale băncii.

Seara a început cu discursul preşedintelui băncii, dl Ridha Tekaia, care a salutat publicul şi a vorbit despre importanţa experienţei băncii în sectorul bancar al ţării: ”În 25 de ani de prezenţă în Moldova, dintre care 8 ani sub umbrela Société Générale, am demonstrat zi de zi că putem avea creştere susţinută, performanţă şi o conduită respectată în sectorul bancar. Însă, nimic nu ar fi fost posibil fără spiritul de echipă, care este un punct cheie al eficienţei şi entuziasmului nostru. Ca parte a echipei vă consider pe voi, acţionari, clienţi, parteneri şi mai ales colegii din Mobiasbanca”.

Prezent la eveniment, dl Pirkka Tapiola, şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, a menţionat în discursul său că Mobiasbanca şi unul dintre cei mai importanţi investitori europeni - Société Générale, au demonstrat că este posibil să activezi şi să dezvolţi o afacere în Republica Moldova, prin buna gestiune şi respectarea regulilor.

”Ca reprezentant al Uniunii Europene, aş dori ca experienţa de lucru a Mobiasbanca  să paveze calea pentru mai multă competiţie în sectorul bancar, să vină mai mulţi investitori -  bănci europene şi internaţionale. De asemenea, aş vrea mai multă transparenţă, echitate şi justiţie, un viitor economic şi social mai bun pentru Moldova”, a spus oficialul.

Un mesaj de felicitare a fost transmis şi de către Preşedintele Republicii Moldova, dl Nicolae Timofte, în care a reiterat că într-o perioadă dificilă, în care o parte a sistemului nostru financiar-bancar a dat semne de slăbiciune, Mobiasbancă – Group Société Générale este un reper al stabilităţii şi siguranţei, iar participarea acesteia la dezvoltarea antreprenoriatului în Republica Moldova, precum şi la diverse activităţi sociale, cum ar fi sprijinirea educaţiei, a artelor şi a ştiinţei, sunt demne de respect şi apreciere.

Momentul culminant al serii a fost inaugurarea unei sculpturi metalice, concepută şi creată de tânărul sculptor Alexandru Coicev, unul dintre eroii descoperiţi în cadrul proiectului "150 de moldoveni. Descoperă Moldova ", lansat de bancă în anul 2014. Domnul Ridha Tekaia a dorit să sublinieze că sculptura reflectă într-un mod inovator valorile BC Mobiasbancă - Groupe Société Générale S.A.: spiritul de echipă, inovaţie, responsabilitate şi angajament. Totodată, această sculptură reprezintă un semn de recunoştinţă pentru încredere şi loialitate tuturor clienţilor, partenerilor şi angajaţilor băncii.

De asemenea, oaspeţii au avut posibilitatea să admire colecţia de bijuterii din argint create de absolvenţii Colegiului "Mondostud-Art" din Chişinău, căruia BC Mobiasbancă - Groupe Société Générale S.A.  i-a oferit 10 standuri pentru participarea la diverse expoziţii naţionale şi internaţionale, reconfirmându-şi în acest fel statutul de bancă social responsabilă.

BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. este o bancă comercială universală, care deserveşte peste 118.000 de clienţi activi în sectorul corporativ, IMM-urilor şi de retail prin intermediul unei reţele de 56 de unităţi. În 2015, Mobiasbancă celebrează aniversarea a 25 de ani de activitate în Republica Moldova. Aceasta rămâne prima şi unica bancă din Moldova care deţine certificatul ISO 9001:2008 în domeniul calităţii, asumându-şi angajamentul de a oferi clienţilor săi produse şi servicii de calitate, îmbunătăţind în permanenţă nivelul de satisfacţie al acestora.
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenţia de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea şi esenţa conţinutului comunicatului, prezentat spre publicare şi/sau distribuire.